Megkezdte szereplését a németországi nemzetközi tornán a Nyíregyháza Spartacus - Bozsik Akadémia U13 csapata. A “Sparkasse Leverkusen Cup 2019” tradicionális tornát 56. alkalommal rendezik Leverkusenben. A Bozsik Akadémia kiemelten fontosnak tartja, hogy a korosztályos csapatok nemzetközi tapasztalatokat is szerezzenek, ismerkedjenek más futballkultúrákkal, játékosai mutassák meg, hogy hol tartanak a játékossá válás folyamatában. Az edzők, szakemberek számára is kiváló lehetőség a tapasztalatcserére, valamint a játékos és csapatfejlesztés folyamatainak ellenőrzésére.

A csapat első napi eredményei:

Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13 - KVK Westhoek(belga) 2:0 G: Pók Bence, Ádámszki Milán.

Nyíregyháza Spartacus- Bozsik Akadémia U13 - SV Bergfried Leverkusen(német) 3:1 G: Úr Dániel László, Kozák Róbert, Murányi Attila.

Paulik István vezetőedző: - A leverkuseni színvonalas nemzetközi tornán , első mérkőzésünket egy jó képességű belga csapattal vívtuk , akiket inkább küzdelmes mint szép játékkal , de sikerült felülmúlnunk. A második mérkőzésen egy tudatosabb , labdabirtoklásra épülő játékot játszottunk, a játék ritmusát így mi alakíthattuk. A jó játék természetesen győzelmet is eredményezett, melynek értékét növeli, hogy csodálatos gólokat szereztünk! A csapat minden tagja dicséretet érdemel!

Vissza