A Spartacus hibáit kihasználva már a mérkőzés első 15 perce után kétgólos előnyre tettek szert a hazaiak, amelyet a félidő közepén egy távoli lövéssel tovább tudtak növelni. A Spartacus mezőnyben nem játszott alárendelt szerepet, de a kapu előtt nem volt elég határozott. A második játékrész elején könnyedén szerzett újabb gólokat az ETO, amellyel végleg eldőlt a mérkőzés. A folytatásban Gincsai Zoltán góljai révén sikerült szépítenie a Szparinak, sőt a hajrában mindent megtettek a mieink, hogy feljebb zárkózzanak, de az eredmény már nem változott.  

Győri ETO -Nyíregyháza Spartacus U15 6-2 (3-0)

Nyíregyháza Spartacus: Tóth D. – Tácej (Áncsán), Szabó, Gincsai, Enyedi – Panyi (Tóth Cs.), Nagy, Major – Blahuth (Sógor), Bagoly, Heidrich.

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Gincsai Zoltán (2).   

Balogh Zoltán vezetőedző: - Sajnos védekezésben nem voltunk elég fegyelmezettek, rendezettek, így az ebből adódó hibákat könyörtelenül kihasználta az ETO. Annak ellenére, hogy komoly hátrányba kerültünk, próbáltunk folyamatosan játékra törekedni. Mindkét játékrészben voltak helyzeteink, azonban gólt csak pontrúgások után tudtunk szerezni. A nagy arányú vereség ellenére mindenféleképpen pozitívum számomra, hogy az utolsó percig küzdöttek játékosaim, pedig már korábban eldőlt a mérkőzés. Megérdemelten hazai győzelem született, de a játék képe alapján nem volt ilyen különbség a két csapat között.   

Vissza