A harmadik fordulót rendezték az U15-ös I. osztályú bajnokságban. A Honvéd kezdte jobban a mérkőzést, de mégis a mieink szerezték meg a vezetést. A 8. percben Ferencz Bence egy szép csel után hozta helyzetbe Panyi Attilát, aki a kapuból kimozduló kapus mellett talált a hálóba. A félidő közepén a honvéd előbb büntetőből egyenlített, majd egy közeli lövéssel átvette a vezetést. A második félidőben a Spartacus játszott némi mezőnyfölényben, de nem sikerült az egyenlítés. A mérkőzés hajrájában a vendégek két szerzett góllal biztosították be győzelmüket.   

Nyíregyháza Spartacus- Bozsik Akadémia U15- Honvéd MFA 1-4 (1-2)

Nyíregyháza Spartacus: Tóth – Korodi (Kardos), Szabó, Gincsai, Enyedi (Smied) – Áncsán (Blahuth), Nagy, Major – Ferencz, Panyi (Bagoly), Heidrich (Balogh).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Panyi Attila.

Balogh Zoltán vezetőedző: - A dinamikusan, jól futballozó Honvéd megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Az első félidőben mezőnyfölényben játszott ellenfelünk, aminek köszönhetően vezetett. A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, abban bíztunk, hogy sikerül az egyenlítés, de váratlanul a Honvéd talált be, amivel eldőlt a mérkőzés. Nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat.   

Vissza