Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésén a DVSC csapatát fogadta a Nyíregyházi Spartacus U15-ös gárdája. A Loki frissebben, bátrabban kezdett, a mérkőzés első 20-25 percében inkább a hazaiak térfelén zajlott a játék. Ez később kiegyenlítődött, sőt a legnagyobb helyzetet a Szpari hagyta ki. A második félidőben a kapuk már nem forogtak veszélyben, egyik csapat sem tudott komoly gólhelyzetet kialakítani. A meccs 66. percében a DVSC kapusa a kiállítás sorsára jutott és ez kissé paprikásabbá tette a végjáték hangulatát. Sajnos a mieink nem tudtak élni az emberelőnnyel, így maradt a 0-0. 

Nyíregyháza Spartacus U15- DVSC 0-0

Nyíregyháza Spartacus: Reszler T. – Korodi K. (Kardos K.), Gincsai Z., Szabó T., Smied B. – Áncsán M. (Enyedi P.), Nagy G., Major M. – Tóth Cs. (Blahuth I.), Ferencz B., Sógor Cs.(Heidrich M.)

Edzők: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Balogh Zoltán vezetőedző: - Csapatom nem fogott ki jó napot. Sok volt a pontatlanság, az egyéni hiba, ami a megfelelő koncentráció hiányára utal. Az ellenfél labdabirtoklása során sikerült stabilnak lennünk, viszont bátortalanok, ötlettelenek voltunk, amihez a debreceniek kitűnő csapatvédekezése is hozzájárult. A pontosztozkodás igazságos.

Vissza