Újabb fordulót rendeztek az U15-ös bajnokságban. Sok hibával játszottunk az első félidőben. Védekezésben is követtünk el érthetetlen hibákat amelyekből az ellenfélnek volt 1-2 veszélyes lehetősége. A 39. percben egy szélről érkező beadás után vezetést szerzett az ellenfél, 0:1. A második félidőben kapura veszélyesebben játszottak a mieink, két ziccerünk volt és egy kapufát eltaláló lövésünk, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel, a PMFC viszont egy kontratámadásból az 51. percben eldöntötte a mérkőzést. 

Nyíregyháza Spartacus U15 - PMFC 0-2 

Nyíregyháza: Szondi Levente, Horváth Tamás (Konzili Máté 65.), Lestál Szilárd, Spisák Bence, Forgó Tamás, Juhász Zsolt (Chrien Balázs 67.), Szegedi Máté, Czimer-Nyitrai Ádám, Varga Balázs, Oláh Benjámin (Karácsony József 65.), Máthé Milán (Cseh Norbert 52.)

Csernyijenko Ruszlán vezetőedző: - Az első félidőben nehezen tudtuk saját játékunkat alkalmazni, mert kevés volt az ötlet, sok volt a hiba, támadásba erőtlenek voltunk, védekezésben elkövettünk 2-3 hibát, az egyik hibából öngóllal vezetés szerzett az ellenfél. A második félidőben kapura veszélyesebbek voltunk,sikerült az ellenfél mögé kerülni és 2 gólszerzési lehetőségünk volt, de nem sikerült gólt szerezni. A Pécs végig agresszíven és szervezetten játszott, 3 gólszerzési lehetőségéből kétszer volt eredményes, igy megérdemelten nyert. A jövőben jobban kell kihasználni a lehetőségeket és az egész csapatnak több energiát kell befektetni minden mérkőzésen.

Vissza