Remekül kezdett a Nyíregyháza Spartacus U17-es csapata a Budai FC ellen. Az 1. percben Tóth oldalszabadrúgása egyedül találta középen Tangelt, aki fejjel nem hibázott. 1-0. Tíz perccel később megduplázta előnyét a Szpari, Gyüre passza után Jócsák 16 méterről lőtt, a kapus már csak beljebb tudta ütni a labdát, 2-0. Fordulás után szép támadás után Gönczör passzolt középre a kaputól 15 méterre álló Jócsákhoz, aki átvétel nélkül nagy gólt lőtt, 3-0. A 65. percre is jutott egy nyíregyházi gól, Gyüre lövése még lepattant a védőkről, Tagai eszmélt a leghamarabb, és ballal a kapuba talált, 4-0. A meccs hajrájában szépített ugyan a vendég gárda, de 4-2-re így is a Szpari győzött. 

Nyíregyháza Spartacus U17 – Budai FC U17  4-2 (2-0)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints - Gönczör, Herczku, Szabó M.(Kelecsényi 66’), Tőkés – Gyüre, Jócsák, Batta (Hunyadi 46’) – Tóth (Majdanics 57’), Tagai, Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerző: Jócsák (2), Tangel, Tagai

Szatke Zoltán vezetőedző: - Végig mi irányítottuk a mérkőzést, de most az elmúlt hetekhez képest gyengébben futballoztunk. Körülményesek, ritmustalanok voltunk, de még így is a gólokon kívül több helyzetet sikerült kialakítani. Az utolsó percekben két gólt is ajándékoztunk az ellenfélnek. A győzelmünk a gyengébb játék ellenére is teljesen megérdemelt.

Vissza