Makulátlan mérleggel érkezett Kecskemétre a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U19-es csapata. A mieink szerették volna folytatni a győzelmi sorozatot, és a 22. percben sikerült megszerezni a vezetést. A bal oldalon Szokolai Márk több csellel becsapta védőjét, betört a 16-on belülre. Visszaadott labdáját a hazai védők röviden szabadították fel, a kipattanót Kovács Norbert kezelte le, egy csel után 16 méterről laposan, erősen a jobb alsó sarokba lőtt. A folytatásban is több helyzete volt a Szparinak, és a 33. percben Bakó Tamás jól lépett be a 16-os területére, az érkező hazai védő mellett jó ütembe tolta meg a labdát, aki szabálytalanul állította meg, 11-es.  A megítélt büntetőt Motkó Benjamin végezte el, de az erős lövést hárította a kapus. Helyzeteket igen, több gólt azonban nem hozott a meccs, a Nyíregyháza megnyerte a találkozót. Négy meccs, négy győzelem! 

U19 II. osztály Kecskeméti TE - Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0:1 (0:1)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Magyar Gábor, Matyi Zoltán, Seres Patrik, Bálint Ákos, – Németh Csaba, Hubicsák Zoltán (Csáki Bertalan 58’), Bakó Tamás (Listván Dominik 73’) – Motkó Benjamin (Boda Balázs 82’), Kovács Norbert, Szokolai Márk (Trencsényi Bence 73’)

Edzők: Révész Csaba vezetőedző, Gyurovics Zsolt másodedző

Gólszerző: Kovács Norbert (22’)

Révész Csaba vezetőedző: - Az első félidőben sorra dolgoztuk ki a gólszerzési lehetőségeket ellenfelünk 16-án belül, sajnos megfelelő koncentráció hiánya miatt az újabb gól elmaradt. A második félidőben nyomást gyakorolt ránk a hazai csapat hosszú, felívelős játékával, de védelmünk és kapusunk stabil volt. A srácok mindent megtettek az újabb találatért, de Kovács Norbert gólja elegendőnek bizonyult a három pont megszerzéséhez.

Vissza