A kedd délelőtti edzést délután konditermi erősítés követte a Törökországban edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus játékosai számára. Mindenki egészséges, így a terv szerint halad a munka. 

- Szerencsésen telt az utazás és nagyszerű körülmények között készülhetünk, a pályák kifogástalanok. Az időjárás picit közbeszólt, kedden hatalmas eső zúdult a pályákra orkán erejű szél kíséretében, de a jól felszerelt konditeremben azért igencsak elfáradtunk! Többnyire két edzés van naponta és mérkőzés előtt is edzés lesz, úgyhogy nem unatkozunk. Várjuk már az edzőmeccseket, mert azok lesznek majd az igazi erőfelmérők - mondta Forró Gyula. 

Fodor Ferenc csapatkapitány is már várja a felkészülési találkozókat, és tudja, hogy most kell erőt gyűjteni a bajnokságra. 

- Kemény edzések vannak a hátunk mögött, de ezért is jöttünk. Napi két tréning szerepel a programban, szerdán pedig jön az első felkészülési találkozó. Eddig minden rendben van, Nagy Józsefnek volt egy kisebb betegsége de már jól van, remélem a következő napokban sem változik a helyzet, azaz nem lesz sérültünk - mondta Fodor Ferenc.

 

Vissza