A Spartacus U15-ös gárdája az utolsó őszi fordulóban az előző szezon bajnokcsapatát fogadta hazai pályán. A mérkőzés elején kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét kapu előtt adódott egy-egy lehetőség, azonban ezekből nem született gól. A 18. percben viszont a vendégek megszerezték a vezetést, egy kapu előtti kavarodást követően Horváth Máté talált a hálóba. A 24. percben egy nagyon szép akció után egyenlített a hazai csapat. Heidrich Marcos futott el bal oldalon, beadását Ferencz Bence kapásból vágta a kapuba. Az első félidő hátralévő részében a vendéglátók játszottak fölényben, de az eredmény már nem változott. A második játékrészt a Szpari kezdte jobban, és a 43. percben megszerezték a vezetést. Enyedi Péter szögletét Gincsai Zoltán bólintotta közelről a kapuba. A 48.percben tovább növelte előnyét a hazai csapat, ezúttal Ferencz Bence szögletéből Major Marcell szerzett fejjel gólt. A továbbiakban is a Spartacus játszott jobban és teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Nyíregyháza Spartacus U15- MOL Vidi FC 3-1 (1-1)

Nyíregyháza Spartacus összeállítása: Reszler T. – Korodi (Kardos), Gincsai, Enyedi, Smied – Szabó, Nagy (Tóth Cs.), Áncsán (Panyi) – Ferencz (Sógor), Major (Blahuth), Heidrich (Bagoly).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Ferencz Bence, Gincsai Zoltán, Major Marcell

Balogh Zoltán vezetőedző: - Egy olyan csapatot sikerült legyőznünk, amely 2018-ban csupán egyszer szenvedett vereséget bajnoki mérkőzéseken. Kitűnő hozzáállással, fegyelmezetten és türelmesen játszottunk. Nagy öröm volt számomra, hogy mi irányítottuk a játékot, többet birtokoltuk a labdát és védekezésre tudtuk kényszeríteni a vendégeket. Csak gratulálni tudok játékosaimnak, ez igazi csapatmunka volt. 

Vissza