Hornyák Marcell alaposan bekezdett tavasszal. Előbb egy mesterhármast rúgott a Ceglédnek, majd duplázott a Monor elleni hazai meccsen is. Végül meg sem állt 16 találatig, amivel a Nyíregyháza Spartacus házi gólkirálya lett az elmúlt idényben. 

- Az ősz siralmas volt, nem úgy alakult ahogy elképzeltük. Szerencsére a végén volt egy jó sorozatunk, öt meccsből hármat megnyertünk, kettőn pedig döntetlen született. Akkor egy interjúban azt mondtam, hogy ezt kell folytatnunk tavasszal, ami nagyrészt sikerült. Természetesen a 10. hellyel nem vagyok elégedett - mondta Hornyák Marcell. 

A Szpari támadója tavasszal folyamatosan lehetőséget kapott, és tudta, hogy gólokat várnak tőle a szakmai stáb tagjai, a csapattársak, a szurkolók. 

- Ez egyáltalán nem nyomasztott, sőt! Örültem, hogy bizalmat szavaztak nekem, egész félévben azt éreztem, hogy számítanak rám, ez pedig nagyon motivált. Igyekeztem gólokkal meghálálni mindezt - mondta a támadó. 

Hornyák Marcell számára küzdelmes volt a szezon, egy nagy nap azonban csak most következik az életében, júniusban ugyanis összeházasodnak párjával. Hogy aztán már mint friss férj kezdje el a felkészülést, majd később a bajnokságot. Remélhetőleg hasonlóan eredményesen, mint tavasszal!

Vissza