"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a
boldogság, a megkönnyebbülés és a gyógyír minden addigi kihagyott
helyzetre..." -
 ez a jelmondata Nagy Viviennek, a Szpari női játékosának. 

 - A labdarúgás iránti szeretetemet nagy részben édesapámnak Nagy Józsefnek köszönhetem, akit gyerekkorom óta látok focizni és edzősködni. Elkísértem minden meccsére, edzésére bárhová is ment. Általános iskolában kezdtem el futballozni, de ekkor még nem volt női csapat a lakóhelyemen így a fiúkkal játszottam. 2005-ben megalakult egy női csapat ahol 5 évig a megyei bajnokságban játszottam.Ekkor úgy döntöttem, hogy magasabb szinten szeretnék játszani. 2010-be Nyíregyházára igazoltam ahol kipróbálhattam magam az U15-ös valamint az U17-es korosztályban - mesélt a kezdetekről Nagy Vivien. 

Később az iskolaváltás miatt három évig nem játszhatott a bajnokságban, de folyamatosan edzett, és fiúk ellen játszott. 

- Ebben az időszakban csak kispályán játszottam. Aztán hívott a Szpari, és nagyon örültem ennek a felkérésnek, mert újra nagypályára léphetek és büszke vagyok, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC mezét viselhetem . A labdarúgás nagyon fontos számomra és igyekszem a maximumot kihozni magamból, hogy a közel jövőben meg tudjuk valósítani a kitűzött céljainkat, és a szurkolóink  is büszkék lehessenek ránk -mondta Nagy Vivien. 

Vissza