Ahogy viccesen mondani szokták: "Most kellene lefújni a bajnokságot!" A Szpari az NB-II-es tabella élén áll kaposvári sikerével, és bár az igazsághoz tartozik, hogy a többi csapat csak vasárnap játszik, jó most ránézni az állásra. Az első félidő ugyan még nem volt az igazi, a másodikban már megmutatta a csapat, hogy mire képes. A sikerhez kellett Fadgyas Tamás óriási bravúrja, amikor büntetőt fogott.

 A kapus egyébként is magabiztosan fogta a labdákat, a középpályások védekezése pedig sokat javult fordulás után. Ötvös Bence és Hamed Yasin is többször jó labdát tálalt a társak elé, és bár Kalocsai László lövésénél még megmentette a kapufa a hazaiakat, Hornyák Marcellnek elég volt egy villanás, és bizonyította, nem felejtette el a góllövést a nyári szünet alatt.

Sőt, a végén még egy szabályos gólt szerzett, ám ezt les miatt nem adta meg a játékvezető - a visszajátszás alapján helytelenül. A három pont viszont így is megvan, így együtt lehetett ünnepelni a hosszú utazást vállaló nyíregyházi szurkolókkal.

Köszönet érte nekik, szerdán találkozzunk a Városi Stadionban is, amikor a Pécs érkezik! 

A mérkőzés legfontosabb pillanatai az alábbi linkre kattintva nézhetők meg: 

https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2020/08/01/a-kaposvar-kihagyott-buntetovel-es-hazai-vereseggel-rajtolt-az-nb-ii-ben?fbclid=IwAR14STOyeSKv2jHOKzliw89AguyUdxpyyw7N1fHDesitaACE4VcDamKI8L8#

Fotó: Kaposvári Rákóczi facebook

Vissza