Újabb tréningeken van túl a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal kora délelőtt tartott edzést a szakmai stáb, a keret pedig holnap kiegészül Jova Leventével, Pekár Lászlóval és Fodor Ferenccel akik kaptak még néhány nap szabadságot. Villámgyorsan elrepült a két hét szünet. 

- Mintha nem is lett volna, olyan rövid volt, de ennek is megvan az előnye, mert fizikálisan jó állapotban térhettünk vissza. Az első edzésen jó volt újra találkozni a társakkal, én azt sem bántam, hogy leszakadt az ég, sőt, jobb volt mint nagy melegben tréningezni. Sok a fiatal a csapatnál, jó a hangulat, de tudjuk, hogy a java csak a jövő héten kezdődik a munkának - mondta Szokol Zsolt. 

A védő számára sérülés miatt egy héttel korábban ért véget a bajnokság, mint ismert az utolsó hazai meccsen elveszítette az eszméletét egy ütközés után. 

- Szívesen lemondtam volna arról, hogy korábban kezdődjön számomra a szünet. Napokig feküdnöm kellett, de szerencsére ez már a múlt, teljesen rendben vagyok - mondta a védő. 

Ma több játékos is szívultrahang vizsgálaton vett részt, holnap pedig ismét a reggeli órákban lesz az edzés. A jövő héten Debrecenben már felkészülési mérkőzést játszik a csapat a DVSC ellen szombaton. 

Vissza