Folyamatosan tréningeznek a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U19-es együttesének játékosai. Kell is az erő, a csapat ugyanis a következő idényt a legmagasabb osztályban kezdi. 

- Március közepétől egyéni edzéstervek alapján készültek a játékosok, mivel a járvány miatt közös tréningeket nem tarthattunk. Folyamatosan küldték a fiúk a beszámolókat az elvégzett munkáról. Május elejétől viszont ismét együtt dolgozunk, és az elején ugyan látszott, hogy nem voltak labdás edzések, de hamar felvették a ritmust. Néhány határon túli játékosunk még nem tudott visszajönni, de kiegészülve az U17-es korosztály néhány labdarúgójával folyamatosan 17-18 fős kerettel dolgozunk – mondta Csernijenko Ruszlán vezetőedző.

Június 19-ig marad is edzésben a csapat, majd július második felében indul a felkészülés, mely minimum hat hetes lesz. A szakmai stábra és a játékosokra is komoly kihívás vár. 

- Minden sportembernek az a célja, hogy feljebb lépjen, a legmagasabb osztályban szerepeljen. Örömmel fogadták a játékosok és mi is, hogy az ország legerősebb csapatai ellen játszhatunk ősztől. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy jó eredményeket érjünk el – tette hozzá a tréner. 

Vissza