A Kecskemétet fogadta a Szpari U17-es együttese, és a 19. percben Tangel László kapott labdát az ellenfél kapujától 20 méterre, védőjével a hátán befordult, és ballal a kapu jobb sarkába lőtt,1-0. A 31. percben növelte előnyét a Nyíregyháza, Barta Gábor játszotta át az ellenfelét a jobb oldalon és tört be a tizenhatoson belülre, labdájával Szabó Bálintot találta meg, akinek lövését még blokkolták a védők, de a kipattanót Tangel László értékesítette. A harmadik hazai gólra a 90. percig kellett várni, ekkor Batta Gergő indította Tangel Lászlót, aki szinte az alapvonalról a kapust is megtréfálva lőtt a kapuba, mesterhármas! A Szpari 3-0-ra győzött!

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17 – Kecskemét U17   3-0 (2-0)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints – Gönczör, Herczku, Szabó M., Tőkés – Gyüre, Szabó B.(Batta79’), Jócsák (Majdanics 85’)- Barta (Hunyadi 63’), Tóth (Torkos 63’), Tangel

Edzők: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Tangel (3)

Szatke Zoltán vezetőedző:- Ideális fociidőben, füves pályán játszottuk a mérkőzést. Büszke vagyok a fiúkra, mert, ahogy egész héten, koncentráltak voltak, nagyon akarták a sikert és nagy betűs CSAPATKÉNT küzdöttek egymásért. Fegyelmezetten védekeztünk, és többnyire ötletes akciókat vezettünk. Teljesen megérdemelten hoztuk a három pontot.

Vissza