Az első félidőben a mieink játszottak fölényben, sorra alakították ki a helyzeteket, de csak a játékrész végén tudtak betalálni. Ekkor Balogh Roland nagyszerű cselekkel tört be a 16-oson belülre, majd beadásából Szabó Tibor közelről a kapuba kotorta a labdát, 1-0! Az 56. percben Balogh Roland szögletét Major Marcell fejelte a hálóba, növelve az előnyt. Szinte azonnal szépítettek a vendégek, a csereként pályára lépő Okorie lépett ki a hazai védők közül és a kapust is kicselezve passzolta a labdát a kapuba 1-2. A PMFC mindent megtett az egyenlítésért, Okorie révén erre meg is volt a lehetősége, azonban a hazai védőknek az utolsó pillanatban sikerült tisztázni, így a Szpari megőrizte előnyét és győzött.   

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U15 - PMFC 2-1 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus összeállítása: Tóth D. – Kardos (Panyi), Korodi, Gincsai, Enyedi – Szabó, Nagy, Balogh (Tácej) – Bagoly (Sógor), Major, Heidrich (Blahuth).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Szabó Tibor, Major Marcell.   

Balogh Zoltán vezetőedző: - Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, ehelyett izgulnunk kellett a mérkőzés végén. Az első 10-15 percben egy kicsit pontatlan volt a játékunk, de ezután több olyan támadást is vezettünk, amelyből komoly lehetőségeink adódtak. A második félidő első felében is hasonló volt a helyzet, viszont utána a pécsiek akár ki is egyenlíthettek volna. A végén szerencsénk is volt, de örülünk a győzelemnek.   

Vissza