Vasárnap ismét hazai környezetben lép pályára a Nyíregyháza Spartacus. A csapat azt az Ajkát fogadja, mely ellen 1987-ben játszott először a Szpari. Akkor 1-1 lett a végeredmény, azóta viszont minden találkozón legyőzte a Nyíregyháza hétvégi ellenfelét. Utoljára ősszel egy fordulatos meccsen 4-3-ra idegenben.

Vasárnap hatodik alkalommal találkoznak a felek az NB-II-ben, és a Szpari várhatja jobb hangulatban a mérkőzést, mivel döntetlent játszott Békéscsabán, míg az Ajka egy izgalmas meccsen szintén 0-2-es hátrányból felállva egyenlített a Vasas ellen, de a 85. percben kapott gólnak köszönhetően vereséget szenvedett. Előtte viszont pontot szereztek Kazincbarcikán, és bár a 15. helyen állnak a tabellán, úgy tűnik Kis Károly - aki volt a Szpari trénere korábban - csapatának felkészülése jól sikerült. Kedden egy tapasztalt védővel kötöttek szerződést, Présinger Ádám a mieink ellen debütálhat az FC Ajkában. Nagy mozgás ezzel együtt nem volt a keretüknél. 

Érkezők: Présinger Ádám (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Tar Zsolt (ETO FC Győr), Tóth Gergely Csaba (Kaposvár), Zamostny Balázs (Siófok)

Távozók: Bonivárt Erik (Vác – még novemberben), Kovács Gergő (?, szabadon igazolható), Major Norbert (Veszprém), Molnár Dominik (Paksi FC II, kölcsönből vissza, onnan NK Nafta Lendava 1903 – Szlovénia, kölcsönbe), Oláh László (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Pákai Gergő (befejezte pályafutását), Szabó Norman (Csákvár) 

A vasárnapi Szpari-Ajka mérkőzés 14 órakor kezdődik. 

Vissza