A Kecskemétet fogadta az U14-es csapat. A Szpari kezdett jobban, és a jobb oldalról végeztünk el egy gyors bedobást, amit egy beadás követett. Konzili Máténak még volt ideje átvenni labdát, hogy aztán bepasszolja azt a kapuba. A vendégek még az első félidőben egyenlítettek, ám szünet előtt Forgó Tamás szerzett labdát, a jó ütembe induló Varga Balázst játszotta meg aki átemelte a labdát a kapus feje felett. A második félidőben bebiztosította győzelmét a Szpari, egy szöglet után a kipattanót Garda Dominik értékesítette, bal lábbal lőtt a kapu felső sarkába.

Nyíregyháza Spartacus – Kecskemét U14 3-1 (2-1)

Nyíregyháza Spartacus összeállítása (zárójelben cserékkel): Szolár Dávid, Szabó Levente, Spisák Bence, Kovalez Soma, Forgó Tamás, (juhász Zsolt), Oláh Benjámin (Czimer Ádám), Garda Dominik (Juhász Zsolt), Szegedi Máté, Fekete Vince, Konzili Máté (Karácsony József), Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor
Gólszerzők: Konzili Máté 14’, Varga Balázs 25’, Garda Dominik 51’

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Nagy küzdelem jellemezte az egész mérkőzést. Az első félidőt jól kezdtünk, vezetést szereztünk, de mivel védekezésben a középpályán és a védőzónában is hibát követtünk el, az ellenfél viszonylag gyorsan egyenlíteni tudott. Ezt követően tudtunk pár veszélyes támadást vezetni, de a befejezéseknél pontosabbnak kellett volna lennünk. Mégis sikerült megszereznünk még az első félidőben a vezetést, egy labdaszerzést követően a jó ütemben induló Varga Balázst sikerült megjátszani, aki gyönyörűen emelte át a kapus felett a labdát. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapatnak voltak lehetőségei. Kicsit higgadtabb játékkal hamarabb tudtuk volna eldönteni a mérkőzést, de összességében a helyzetek alapján megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.

Vissza