A Gyirmót vendége volt a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17-es csapata. A mieink szereztek vezetést a 24. percben, amikor Hunyadi Bence oldalszabadrúgása középen Tangel Lászlót találta meg, akinek a lövését még az ellenfél kapusa védte, de a kipattanót Szabó Márk közelről értékesítette. A vezetésnek sokáig nem örülhetett a Szpari, három perccel később egyenlített a Gyirmót, ám az 56. percben újra a Nyíregyháza volt eredményes. Barta Gábor jobb szélről cselezte be magát középre majd megjátszotta Tangel Lászlót, aki a védőjéről lefordulva ballal okos gólt lőtt. A Szpari megőrizte előnyét a folytatásban, és megnyerte a találkozót. 

Gyirmót U17 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17 1-2 (1-1)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints – Kelecsényi (Gönczör 46’), Herczku, Szabó M.(Makó 68’), Mészáros – Gyüre, Szabó B.(Jócsák 46’) Hunyadi (Batta 75’) – Barta, Torkos (Tóth 46’), Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Szabó M., Tangel

Szatke Zoltán vezetőedző: - Az első perctől kezdve nekünk esett az ellenfél, próbáltak már az elején előnyhöz jutni.  Masszív védekezéssel majd egy góllal sikerült megtörnünk őket, ezután fokozatosan átvettük a játék irányítását. A második félidőben már mi uraltuk a játékot, így megérdemelten nyertünk egy jó csapat otthonában.

Vissza