A Soroksár ellen lép pályára ma este 17.45-től a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél két döntetlennel és egy vereséggel kezdte a bajnokságot, legutóbb viszont 2-1-re győztek a Budaörs ellen. 

- Sok helyen változott nyáron a Soroksár, de azt látom, hogy komoly munkát végeznek. Az eddigi eredményeik nem a valódi tudásukat tükrözik, biztos vagyok abban, hogy elindulnak fölfelé. Egy kimondottan nehéz és jó mérkőzésre számítok, azzal a pikantériával, hogy olyan sportbarátok érkeznek akikkel jó volt együtt dolgozni -mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző utalva arra, hogy tavaly még Soroksáron dolgozott.

A jelenlegi Szpari tréner munkáját Lipcsei Péter vette át, aki főként a helyzetkihasználással volt elégedetlen a bajnokság elején. A keretben nagy mozgás volt a nyári szünetben: 

Érkezők: Albert Ádám (Cegléd), Csillag Dárius (Budaörs),Dvorschák Gábor (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia, szabadon igazolhatóként),Kovács Dániel (Csákvár, szabadon igazolhatóként), Orosz Márk (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Romic Danijel (horvát-magyar, Cibalia Vinkovci – Horvátország), Tamási Zsolt(Nyíregyháza)

Kölcsönbe érkezők: Derekas Zoltán (Ferencváros), Gera Dávid (Ferencváros), János Norbert (Ferencváros), Lakatos István (Ferencváros), Pergel Bence (Ferencváros)

Kölcsönből visszatérők: Kunsági Roland (ETO FC Győr)

Távozók: Bajzát Péter (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Gengeliczki Gergő (MTK Budapest), Kunsági Roland (szabadon igazolható), Márki Bence (Vecsés), Nagy Olivér (Balassagyarmati VSE, szabadon igazolhatóként), Palásthy Dávid (III. kerületi TVE), Papp Máté (Csákvár), Peszmeg Viktor (Ceglédi VSE), Sándor István (Ceglédi VSE), Szilágyi Péter (Ceglédi VSE, szabadon igazolhatóként) 

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Haris Attila (Ferencváros, onnan Balmazújváros),Jova Levente (Ferencváros, onnan Nyíregyháza), Lovrencsics Balázs (Ferencváros), Lorentz Márton (Videoton, onnan Siófok), Popov Patrik (Ferencváros)

A szerdai mérkőzés játékvezetője Németh Ádám, segítői Ring György és Vígh-Tarsonyi Gergő lesznek. 

Vissza