U19 II. osztály 2017.11.04. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Gyirmót

Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Gyirmót csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen. A Nyíregyháza a harmadik helyen áll a tabellán. 

U17 II. o. 2017.11.04.: Szolnok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es együttese Szolnokon vendégeskedik a II. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. A játékban való fejlődésen túl pszichikailag is fontos lenne egy siker a nyíregyháziaknak. Miért ne sikerülhetne ez akár vendégként már most hétvégén?!

U16 II. o. 2017.11.04.: Szolnok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata szintén Szolnokon játszik a II. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az elmúlt hetek „vízilabda eredményein” (legalábbis a kapott gólok számán) mindenképpen változtatni szeretne a nyíregyházi csapat.

U15 I. o. 2017.11.04. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Grosics Akadémia

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia a Grosics Akadémia gárdáját fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen az I. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az elmúlt mérkőzésein pont nélkül maradt a nyíregyházi csapat, mely a játék minden elemében történő előrelépés mellett egy lélektanilag is fontos sikert szeretne. 

U14 I. o. 2017.11.04. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Grosics Akadémia

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Grosics Akadémia csapatát látja vendégül az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az elmúlt hetek bajnokiján jó csapatok ellen nem csak játékban, hanem eredményben is sikeresen szerepelt a Bozsik. A szombati csatából is szeretne sikeresen kijönni a házigazda.

U13 I. o. 2017.11.04. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as együttese a Városi Stadionban lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának kilencedik fordulójában. Mindig parázs csatákat hozó mérkőzéseket szokott játszani a két csapat, alighanem ez most sem lesz másképp.

U12 I. o. 2017.11.04. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es gárdája az Örökösföldi Sporttelepen lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának kilencedik fordulójában. A szépen szereplő nyíregyházi csapatnak az egyik örök rivális, eddig hibátlan mérleggel álló Diósgyőr lesz az ellenfele szombaton. 

Vissza