Mátyus János, a szakmai stáb, és néhány játékos jövője is eldőlhet szombaton a Puskás Akadémia elleni találkozón. Nincs mese, a Szparinak nyernie kell a felcsútiak ellen. Nem ez lesz az első alkalom, amikor a vezetőedzőnek győzelemre kell vezetnie csapatát, de talán az eddigi legfontosabb találkozó vár a trénerre. Ismét varázsolnia kell a Szparival, mint tette egykoron Pakson egy furcsa összeállításban, a Fradi ellen hazai pályán, Győrben és Felcsúton az NB-I-ben mikor fordított a csapat, vagy nyert egy éve kilenc emberrel Hatvanban, menetelt NB-III-as gárdaként a Magyar Kupában, négyet rúgva a Vácnak, a Sopronnak, és legyőzve az NB-I-es Vasast.

- Bármi történjék is szombaton, szeretném megköszönni azt a két évet amit Nyíregyházán tölthettem. Eddigi pályafutásom legszebb időszaka volt, leszámítva az elmúlt hónapot. Jó szívvel gondolok vissza az itt töltött szezonokra, és nagyon hálás vagyok azért, ahogy a szurkolók mellém álltak. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de nem adjuk fel – mondta Mátyus János vezetőedző.

A tréner dolgát nehezíti, hogy Rudolf Gergely, Máté Péter, Dvorschák Gábor és Dragóner Filip mellett Tisza Tibor játékára sem számíthat, utóbbi pénteken reggelre belázasodott.  

Vissza