Nehéz találkozó vár vasárnap a Szparira. Az egyik legjobban védekező együttes lesz a Nyíregyháza ellenfele, mely eddig a legkevesebb gólt kapta az NB-II-ben. 

- Egy nagyon masszív védelemmel találjuk majd szembe magunkat, és nyílván gyors kontrákat szeretnének vezetni a szegediek. Kemény mérkőzésre számítok, és fontos lesz, hogy a mi védelmünk is stabil maradjon. Mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, és szeretnénk nyerni - mondta Véber György vezetőedző. 

A Szeged 2011 keretében több egykori nyíregyházi játékos is van, Andorka Péter, Germán Tamás, Jagodics Bence és Mészáros Márk is szerepelt a Szpariban. 

- Annak ellenére, hogy nincs jó formában a Nyíregyháza, nehéz mérkőzésre számítok. Az NB II 20 csapatát és eredményeit nézve bármikor, bárki, bárkit legyőzhet, vannak is meglepetések. Az pozitív, hogy még mindig mi kaptuk a legkevesebb gólt, és bátran mondhatom, hogy jó formában van a csapat. Természetesen úgy lépünk a pályára vasárnap, hogy itthon akarjuk tartani a három pontot - nyilatkozta csapata honlapján Mészáros Márk. 

Vissza