Egy előrehozott mérkőzéssel kezdte a tavaszt a Nyíregyháza Spartacus II. a megyei III. osztályban. A mieink a GFSE Oros ellen léptek pályára, mely gyakorlatilag megegyezik az őszi, magasabb osztályban szereplő Nyíribronnyal.

A Szpari kezdett jobban, és a 7. percben Kovács Norbert került helyzetbe, de a 16-oson belül mielőtt lőtt volna, buktatták. A megítélt 11-est a sértett értékesítette, 1-0.

Nem kellett sokat várni a második nyíregyházi gólra sem, megint Kovács Norbert volt eredményes a 16. percben,  2-0  A 31. percben Jócsák Dávid növelte az előnyt, így az első félidő után megnyugtató különbséggel vezetett a Szpari. Fordulás után is voltak helyzetek, de az újabb gólra a 78. percig kellett várni, amikor Batta Gergő beadását elvétette a kapus, és a labda a kapuba hullott, 4-0. Több gól nem esett, a Spartacus II, magabiztosan győzött, és továbbra is százszázalékos: 15 meccs, 15 győzelem. 

Nyíregyháza Spartacus II - GFSE Oros 4-0 (3-0)

Nyíregyháza: Nagy M - Magyar (Gönczör 46.), Szabó M. (Tangel 46.), Szűcs (Budai 80.), Bálint, Ferencz (Szabó B.,46.), Batta, Tudja, Torkos (Molnár 46.), Jócsák, Kovács N., 

Csernijenko Ruszlán vezetőedző: - Jó játékkal az ellenfél kapuja előtt sok helyzetet teremtve megérdemelt győzelmet szereztünk. További sok sikert kívánok ellenfelünknek! 

Vissza