U19 II. osztály 2018.04.28. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Diósgyőr csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen. Az elmúlt két mérkőzés nem a hazaiak szája íze szerint alakult. Mondhatni a legjobbkor jött a keleti rangadó, ahol az energiák megkettőződnek. Hajrá Szpari!

 

U17 II. o. 2018.04.27.: Paks – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Paks csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában. Az „atomvárosiak” ellen „atom biztos”, hogy mindent elkövet majd a Szpari a játékban és eredményben megmutatkozó sikeresség érdekében. Szurkoljunk, hogy ez így történjen!

 

U16 II. o. 2018.04.27.: Paks – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Paks csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában. A tavasszal még veretlen, második helyen álló Nyíregyháza idegenben igyekszik megőrizni az eddigi szép eredményét. Szurkoljunk, hogy sikeres hosszú túrán vegyen részt a Szpari!

 

U15 I. o. 2018.04.28. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Diósgyőr csapatát fogadja, az I. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában, a Városi Stadionban. Az utóbbi hetekben vegyes eredménysort produkáló hazai csapat a remek formában lévő, második helyezett diósgyőri csapatot fogadja. De egy keleti rangadón ez mit sem számít, szurkoljunk a Szparinak!

 

U14 I. o. 2018.04.28. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Diósgyőr csapatát látja vendégül, az I. osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában, az Örökösföldi Sporttelepen. Az elmúlt két mérkőzésen feljavult a játékon kívül eredményességben is a hazai csapat. Mondhatni jókor fogadja az örök, keleti riválist. Reméljük, a tendencia folytatódik, és jól és eredményesen szerepel a Szpari! Szurkoljunk, hogy így legyen!

Vissza