Már bajnokként lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus II. a Nyírbátor ellen a labdarúgó Nyír-Wetland Megyei I. osztályban. A vendégek nagyon sportszerűen sorfalat álltak a Szparinak a bevonuláskor, Huszák Géza vezetőedző pedig egy Bajnokcsapat 60 feliratú mezt vehetett át születésnapja alkalmából. Szép számú közönség, közel 300 néző volt a pálya körül, a felnőtt, az utánpótlás és a női csapat tagjai közül sokan érkeztek, hogy megtapsolják az együttest.

Az első félidő első negyedórája kevés helyzetet hozott, majd Sztankó 18 méterről a kapufát találta el. A játékrész vége viszont a Spartacusnak sikerült jobban. A Banyoi húzódása miatt beáll Oláh Benjámin előbb Pataki beadása után lőtt a kapuba, majd Hunyadi lövése pattant vissza a lécről, és Oláh Benjámin megint jól érkezett, így a szünetben 2-0 volt az állás. Fordulás után sokáig úgy tűnt, a Nyíregyháza megnyeri a találkozót, de a 82. percben Danó szépített, majd a hosszabbításban Varga is betalált, így 2-2 lett a végeredmény. 

Nyíregyháza Spartacus II – Nyírbátor 2-2 (2-0)

Nyíregyháza: Nagy S. – Kardos, Csilus, Tudja, Tagai(Nagy D.), Panyi (Heidrich), Hunyadi, Pataki, Sztankó, Ferencz(Dencs), Banyoi(Oláh(Sógor))

vezetőedző: Huszák Géza

Nyírbátor: Borkó – Czerula, Nagy T., Szabó, Sőre(Medve), Danó, Bakó, Selymes(Lukács B.), Varga, Nemes(Bakosi), Lukács T.

vezetőedző: Erdei Zoltán

Vissza