Nem kezdődött jól a Szpari U14-es csapatának Honvéd elleni találkozója. A házigazda már az 5. percben vezetést szerzett, melyet további találatok követtek, így az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Az 53. percben egy szöglet után sikerült betalálni, Fekete Vince beadása után Varga Balázs fejelte a labdát a kapuba, de a kispestiek végül magabiztosan győztek. 

 

Honvéd - Nyíregyháza Spartacus U14 7-1 (5-0)

Nyíregyháza Spartacus: Szolár Dávid, Chrien Balázs (Szabó Levente), Spisák Bence, Lestál Szilárd, Horváth Tamás (Szopkó Vince), Kovalecz Soma (juhász Zsolt), Garda Dominik (Szegedi Máté), Fekete Vince, Konzili Máté (Karácsony József), Oláh Benjámin, Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerző: Varga Balázs

Csernyijenko Ruszlán vezetőedző: - Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a mérkőzés sajnos már az első félidőben eldőlt. A kispestiek az egész mérkőzésen domináltak, a két csapat között érezhető volt a különbség. Előrébb tartanak, de 3-4 elkerülhető gólt kaptunk. A második félidőben volt 15 perc, ahol tudtunk támadásokat vezetni és ezekben a percekben egy szögletből sikerült gólt szerezni. Gratulálunk az ellenfélnek, teljesen megérdemelt győzelmet arattak. 

Vissza