U19 II. osztály 2018.04.07.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0:3 (0:2)

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Grosics Akadémia vendége volt, és folytatta remek sorozatát. Vajda Roland már a 6. percben megszerezte a vezetést, majd Motkó Benjámin még az első félidőben megduplázta az előnyt. Fordulás után is veszélyes volt a Szpari, és Kovács Norbert is betalált. A Nyíregyháza 3-0-ra győzött, és őrzi második helyét a tabellán.

 

U17 II. o. 2018.04.07. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Gyirmót 0:1 (0:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Gyirmót csapatát fogadta a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójában. Az első félidőben mezőnyjáték folyt, gól nem született. A fordulás után nem sokkal a vendégcsapat került előnybe, mint később kiderült a találkozó egyetlen góljával a mérkőzést is megnyerte.

 

U16 II. o. 2018.04.07. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Gyirmót 9:0 (6:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Gyirmót csapatát fogadta a II. osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. Ellentmondást nem tűrően kezdte a mérkőzést a Szpari, és a 12. percre már háromgólos előnybe került Tangel László, Jócsák Dávid és Tagai András góljaival. A 28. és a 41. perc között ismét három gólt szerzett a Nyíregyháza, ekkore Tangel László, Tagai András és Tóth Ákos volt eredményes. Félidőig eldöntötte a mérkőzés sorsát a Spartacus, ám a második félidőben Tangel László még mesterhármast szerzett. A nagyon magabiztos, kiütéses győzelemmel tartja második helyét a Szpari, Tangel László pedig vezeti a góllövő listát!

U15 I. o. 2018.04.07.: Puskás Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0:0

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Puskás Akadémia csapatánál vendégeskedett, az I. osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójában. Nem várt könnyű feladat a nyíregyházi fiatalokra, akik viszont fegyelmezett játékkal, küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlent ért el a harmadik helyezett otthonában.

 

U14 I. o. 2018.04.07.: Puskás Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 2:0 (1:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Puskás Akadémia csapatánál vendégszerepelt, az I. osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójában. Kemény feladat várt a nyíregyházi fiatalokra, akik a második helyezett felcsúti csapathoz látogattak. Az első félidő 10. és a második félidő 9. percében szerzett hazai találatokkal szenvedett vereséget a Szpari.

Vissza