Ritkán repül drón az örökösföldi edzőpálya felett. Ezúttal a katari olimpiai válogatott elemzés céljából így (is) vette a Szpari II. elleni edzőmeccset.

A mieinknél a fiatalok mellett az első félidőben Galambos, Sigér, Kilyén és Banyoi is pályára lépett, utóbbinak rendben vannak a papírjai, így visszatért a rövid romániai kölcsönből, és bevethető. Kalocsai László viszont kölcsönbe került Sényőre. Banyoinak volt is két helyzete az első félidőben, de nem sikerült betalálnia. Szervezetten játszott a Szpari, a katariak egy kapufáig jutottak az első 45 percben. Fordulás után már csak saját nevelésű fiatalok voltak nálunk pályán, a vendégek pedig gyorsan és ügyesen járatták a labdát, de nagy helyzetük nem volt. A 81. percben viszont egy beadás után megszerezték a vezetést, és mivel a végén Tangel szabadrúgása után centikkel elkerülte a labda a kaput, maradt is a 0-1. A Szpari II a héten bajnokit is játszik, pénteken 16 órától Tarpán. 

Nyíregyháza Spartacus II - Qatar Olympic Team 0-1 (0-0)

Nyíregyháza: Kovács- Kilyén, Herczku, Tagai, Galambos - Nagy G., Sigér, Sztankó, Erdei, Rosztiszláv - Banyoi

Csere: Magyar, Pataki, Tangel, Kecskeméti, Gönczör, Szűcs, Talián, Németh, Kölcsi

Huszák Géza vezetőedző: - Szervezetten játszottunk egy válogatott, lendületes ellenféllel szemben, elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. 

Vissza