A Kecskemétet fogadta a Szpari U19-es együttese. Bár több helyzet is adódott mindkét oldalon, a meccs egyetlen góljára a 80. percig kellett várni. Egy jobb oldali támadás után szögletre mentettek a vendég védők. A szögletet Bakó Tamás végezte el, a hosszú oldalra érkező labdájára Végső Előd jó ütemben emelkedett és szép fejes góllal szerzett vezetést, és mint később kiderült győzelmet a Szparinak. Küzdelmes mérkőzésen egy agresszív, szervezett csapattal szemben szereztünk 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus BJLAU19 – Kecskeméti TE LA U19 1-0 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Magyar Gábor, Csáki Bertalan, Végső Előd, Bálint Ákos, – Motkó Benjamin, Bakó Tamás (Listván Dominik 81’), Dudics István (Ferencz Róbert a szünetben), Boda Balázs (Tóth Ádám a szünetben, helyette Kvetkó Balázs 89’), – Kovács Norbert, Szokolai Márk (Molnár Zolán 70’) 

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Végső Előd

Lengyel Roland vezetőedző: - Az első 30 percben nagy nyomás alá helyezett minket ellenfelünk, jól használták ki a szél támogatását. Majd kiegyenlített lett a játék képe és nekünk is adódtak lehetőségeink a gólszerzésre. De ezen a napon sok hibával és pontatlanul játszottunk. Az, hogy itthon tudtuk tartani a 3 pontot kapott gól nélkül egy jól felkészített csapat ellen, az mindenképpen pozitív. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez!

Vissza