Kedden délután ismét közösen tréningezik a felnőtt és az U19-es keret. A szakmai stáb már egy hete is tartott hasonlót, ezzel is szeretnék még szorosabbá tenni a kapcsolatot az első csapat és az utánpótlás között.

 

- Ez is része annak, hogy fiatalokra kiemelten figyelünk a klubnál. Szeretnénk ezeket a közös edzéseket rendszeresíteni, ez az utánpótlás játékosokra komoly pozitív hatással lehet mentálisan is. Az látszik, hogy vannak tehetségek, ezt a legutóbbi mérkőzések is bizonyították, de nagy hangsúlyt kell fektetnünk a további fejlesztésükre. Fontos, hogy előre lépjenek védekezésben és támadásban is a helyezkedésben, az első labdaérintésben, illetve fizikálisan is kell erősödniük, hogy az NB-II-ben párharcokat nyerjenek. Folyamatosan dolgozunk ezen - mondta Purguly Árpád szakmai igazgató. 

Ami a felnőtt csapatot illeti, a legutóbbi Csákvár elleni bajnokin többen is remek teljesítményt nyújtottak, ennek köszönhetően Kártik Bálint és Hornyák Marcell is bekerült a sportnapilapnál a forduló válogatottjába. 

Vissza