Monoron lépett pályára a második fordulóban a Szpari női együttese. A mieink Nagy Panna révén már a 7. percben vezetést szereztek, majd a 28. percben a nyíregyházi támadó megduplázta az előnyt. Fordulás után is sok helyzete volt a Spartacusnak, és Nagy Panna a 63. percben már mesterhármasnál tartott, 0-3! A 86. percben aztán Bukta Bianka volt eredményes, két perccel később pedig Urai Bianka állította be a 0-5-ös végeredményt. 

Monor-Nyíregyháza Spartacus 0-5 (0-2)

Nyiregyháza: Molnár Kira - Tóth Cintia, Barta Boglárka (Bakó Alina 83.), Oláh Klaudia, Paranai Enikő (Pekk Panna 83.) - Fekete Gabriella (Bukta Bianka 78.), Németh Kamilla (Hrinkó Délia 78.), Bodnár Bianka(Böszörményi Kira 83.), Urai Bianka - Kárpátfalvi Virág (Csábi Bianka 78.), Nagy Panna

Vezetőedző:Benkő Balázs 

gólszerzők:Nagy Panna(3), Bukta Bianka, Urai Bianka

Benkő Balázs: - Taktikusan és fegyelmezetten játszottak a lányok, ennek köszönhető, hogy a szervezett Monor otthonában ilyen különbséggel sikerült nyernünk. A mai mérkőzésen a rutinos játékosaink a csapat élére álltak, fiataljaink pedig ismét bizonyították, hogy szép jövő áll előttük.

Vissza