Az Eger ellen lépett pályára a bajnokság hetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus NB-II-es női együttese. A nyíregyháziak rögtön a találkozó elején jelezték, nincs esélyük a vendégeknek. Tóth Cintia beadása után Bornemissza Barbara - aki ezúttal csatárt játszott - fejelt a kapuba a 4. percben.

A folytatásban sem vett vissza a Szpari, előbb szabadrúgásból csavart mesterien a felső sarokba Nagy-Peti Kitti, majd távolról lőtt pontosan.

Nem volt megállás, Fekete Gabriella is eredményes volt, majd ismét Bornemissza Barbara érkezett jól, így fél óra után már 5-0 volt az állás. És még nem volt vége! Bornemissza Barbara a 32. percben már mesterhármasnál tartott. Fordulás után Tóth Cintia a gólpasszok után a hálóba is betalált, majd a csereként beálló Garda Anna élete első NB-II-es gólját szerezte.  Nagy-Peti Kitti következett, ő is harmadszor volt eredményes, majd Bornemissza Barbara negyedszer is bevette az Eger kapuját.

A 89. percben Garda Anna duplázott, így 11-0 lett a végeredmény. 

Nyíregyháza Spartacus - Eger 11-0 (6-0)

NYVSC pálya

Jv: Kalló Zsolt ( Kiss, Flosznik)

Nyíregyháza: Kovács - Hudák(Urai 46.p), Kocsis, Czégény, Pócsik(Garda 53.p), Balogh (Nagy 46.p), Mencsik, Nagy-Peti, Tóth, Fekete(Popovics 50.p), Bornemissza

vezetőedző: Makay Robin 

Makay Robin: - Azt a szervezettséget mutattuk amire készültünk, és önbizalomnövelő győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak, Garda Annának az első találatához, a sérültjeinknek pedig reméljük a győzelemmel kicsit jobbá tettük a hetüket. Várjuk őket vissza! 

Vinczepap Ferenc edző Eger:- Voltak hiányzóink, és ennek tükrében elégedett vagyok a látottakkal. Ez számunkra egy tanuló év, sok fiatal játékosom van akiknek tapasztalatra van még szükségük.  

 

Vissza