Már őszi bajnokként léphetett pályára a Nyíregyháza Spartacus II. a Nyír-Wetland megyei I. osztályban. A kérdés csak az volt, hány pont előnnyel várhatja a tavaszt a Szpari. Nos a találkozón sok helyezetet puskázott el a csapat, az Újfehértó pedig a második félidőben megszerezte a győztes gólt, így 1-0-ra megnyerték a találkozót. 

Nyíregyháza Spartacus II.–Újfehértó 0–1 (0–0)

Örökösföld, 200 néző

Jv.: Papp F.

Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Kilyén, Herczku A., Szabó B., Tagai A., Hunyadi B., Hleba T. (Kecskeméti P.), Rácin R., Pataki B., Torkos M., Erdei M. (Tangel L.)

Edző: Huszák Géza

Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B. (Tóth Sz.), Petics Gy., Szilágyi Á. (Torma T.), Veres D. (Somogyi M.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. (Csizmarik Á.)

Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Szilágyi Á. 74.

Huszák Géza: – A futball örök igazsága igazolódott, óriási helyzeteket puskáztunk el, és ahogy ilyenkor lenni szokott, ez  megbosszulta magát. Ettől függetlenül gratulálok az őszi első helyhez a csapatnak, miden elismerésem a fiataloké, hogy kilenc ponttal vezetik az erős szabolcsi bajnokságot.

Piskóti Zsolt: –  Roppant tanulságos szezonon vagyunk túl. Ebben a félszezonban többet tanultam, mint az eddigiekből összesen. Nem feltétlenül magáról a játékról, hanem arról, hogy milyen gyorsan felejtenek az emberek, mennyire oda kell figyelni, melyik ember mennyit is ér igazán. Saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy amíg nyersz és van siker, minden rendben, egy-két gratuláció, de a legtöbben csak arra várnak, mikor kritizálhatnak, mikor léphetnek elő, mint mindent tudó okosok. Köszönöm szépen a két vezető maximális bizalmát, értük és a csapatért megéri folytatni és tovább harconi!

Vissza