Az első és a harmadik helyezett találkozott a megyei II. osztály Pannónia csoportjában. A Szpari II. Kállósemjénbe utazott.

Az első negyedórában a Nyíregyháza birtokolta többet a labdát, és Kovács lövésénél Ovsiyenko védett nagyot.   A 17. percben ismét a hazai kapus hárított, egy szöglet után Tangel fejesét fogta meg. Semjéni részről két pontrúgás volt veszélyes, majd Györgyi beadása után Tangel lőtt mellé éles szögből. Németh is próbára tette Öcsit, de ezt a párharcot is a hálóőr nyerte. A 27. percben aztán vezetést szerzett a Kállósemjén, Hamza lopta a távolságot, majd 20 méterről kilőtte az alsó sarkot, 1-0. Kovács N. próbálkozott fejessel, majd a másik oldalon Mező lőtt mellé. A hajrában Végső tüzelt 28 méterről, védett a kapus. A 45. percben Bodnár került helyzetbe, Kovács Zsombor nagyot védett, az első félidőben az eredmény így nem változott, maradt az 1-0.

Fordulás után is támadásban maradt a Szpari, Györgyi lőtt mellé 20 méterről, majd egy kontra után nagy helyzetet hagytak ki a hazaiak. A 49. percben aztán egyenlített a Nyíregyháza, Tangel László lőtt középről a kapuba, 1-1. Az 52. percben Györgyi szabadrúgását hárította Ovsiyenko magabiztosan, majd Trencsényi nagy labdát adott Kovácsnak, Öcsi itt is nagyot védett. Az 55. percben viszont már ő is tehetetlen volt, Trencsényi beadása után Herczku Alex fejelt a kapuba, 1-2. Tíz perccel később Györgyi végzett el  19 méterről szabadrúgást, a jobb kapufát találta el nagy erővel, majd a következő támadásnál megint Györgyi következett, előbb ziccerénél nagyot védett Ovsiyenko, majd az ismétlésnél a kapufát találta el a támadó. Levegőben lógott a harmadik Szpari találat, de a 66. percben a másik oldalon befelé pattant a kapufáról a labda Hamza lövése után, 2-2. Hamza elemében volt, újabb lövését Kovács Zsombor fogta. A 73. percben Vasiljevic vállalta el távolról, centiket tévedett.  Sok volt a helyzet, Tóth lőtt mellé fordulásból, majd a 80. percben egy szöglet után már a kapuba fejelt, 3-2. A hajrában Kovács bólintott mellé egy szöglet után, próbált egyenlíteni a Szpari.  A 90. percben Kovácsot buktatták a 16-oson belül, 11-es! A büntetőt Starosta végezte el, Ovsiyenko kitolta a labdát az alsó sarok elől.  A másik kapu előtt viszont Mészáros belőtte helyzetét a 93. percben, így 4-2-re nyert a Kállósemjén.  

Kállósemjén – Nyíregyháza Spartacus II. 4-2 (1-0)

Kállósemjén: Ovsiyenko – Marozsán, Kóth, Mészáros, Hamza ( Marozsán), Danó (Bodnár M.), Docsa(Páll), Bodnár L., Pekk, Mező(Petruska (Tóth)), Lábas

Játékos-edző: Ovsiyenko Volodimir

Nyíregyháza: Kovács – Tudja (Szűcs), Herczku, Vasiljevic, Vámos, Németh (Trencsényi), Végső, Starosta, Györgyi, Kovács, Tangel (Pataki)

vezetőedző: Szilágyi Krisztián

Szilágyi Krisztián: - Ami nálunk kipattant, náluk bement, ilyen a futball. Gratulálok a Kállósemjénnek, nagyot küzdöttek.

Vissza