Vasárnap elkezdődik a 2018/2019-es NB-II-es szezon. A Szpari a nyitómeccsen a Kazincbarcikát fogadja. A borsodiakkal eddig negyven alkalommal találkozott a Nyíregyháza, és 16 győzelem mellett 12 döntetlen és 12 barcikai siker a mérleg. Utoljára áprilisban találkozott a két gárda a Városi Stadionban, akkor Hornyák Marcell duplájával 2-0-ra nyert a Spartacus. A támadó most is jó formában van, a felkészülési mérkőzéseken rendre eredményes volt, így bízik abban, hogy az első bajnokin is gólt szerez.

Nagy Tamás számára különösen érdekes lehet a találkozó, mivel tíz évig futballozott a Kazincbarcikában.

- Nem titok, a szokásosnál is izgatottabban várom a nyitányt, hiszen sok emlék köt a Kazincbarcikához. De a Szpari játékosaként nem lehet más a célom, mint a győzelem a nyitómeccsen, és remélem eredményesek leszünk – mondta Nagy Tamás.

A vasárnapi vendégek keretében több változás is volt a nyári szünetben.

Érkezők: Fótyik Dominik (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Krausz Raul (román, ASU Poli – Románia), Lukács Raymond (román-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Olasz Dénes (Szolnoki MÁV FC), Sergiu Oltean (román-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Szabó Lukás (szlovákiai, ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Toma György (ukrajnai, Kisvárda, legutóbb kölcsönben Cigánd), Tóth László (Szolnoki MÁV FC)

Távozók: Boros Gábor (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Engel Alex (Cigánd, szabadon igazolhatóként), Hegedűs Dávid (Kaposvár), Kristófi Sándor (Sényő, szabadon igazolhatóként), Lőrincz Patrik (Eger SE), Murai Márk (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Orovecz Ádám (Balmazújváros – kölcsönből vissza), Sigér Ákos (Cegléd, szabadon igazolhatóként)

A tavalyi hagyományokat folytatva a Szpari meccsein idén is gyerekek kísérik majd a csapatokat pályára. Az első találkozón a Napkori Szabadidő SE fiataljai lesznek a játékoskísérők. A Spartacus-Kazincbarcika meccs 19 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Vissza