Három hét szünetet kaptak a Nyíregyháza Spartacus labdarúgói, január 6-án kezdődik a felkészülés. A szakmai stáb azonban mindenkinek személyre szabott edzéstervet adott a téli szünetre is. 

- Fontos, hogy feltöltődjenek a játékosok, mert bár az eredmények szempontjából nem jött jól számunkra a szünet, az utolsó meccseken néhány labdarúgónál már jelentkeztek a fáradtság jelei. Most regenerálódhat a szervezet, de Darabos Balázs erőnléti edző mindenkinek egy edzéstervet dolgozott ki a szünetre is. Fontos, hogy ezt elvégezzék a játékosok, mert rövid lesz a felkészülési időszak, mely január 6-án kezdődik - mondta Lengyel Roland. 

A vezetőedző szerint nagy mozgás nem várható a játékoskeretben, megvannak a kiszemeltek, akiket szeretne leigazolni a Nyíregyháza Spartacus. Január 17-től kilenc napra Törökországba utazik a csapat edzőtáborba, így nem csak műfüvön tréningezhetnek a játékosok, és külföldi csapatokkal is játszhat felkészülési mérkőzéseket az együttes. Itt még szervezés alatt van a program, itthon viszont már megállapodott a csapat a Kassával, akik Nyíregyházára érkeznek egy edzőmérkőzésre. A bajnokság tavaszi idénye február 2-án kezdődik.   

Vissza