Két felkészülési mérkőzéssel zárta az edzőtábort a Nyíregyháza Spartacus. Az első meccsen a koszovói első ligás FC Ballkani volt az ellenfél.

FC BALLKANI - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 6-1 (2-0)

Nyíregyháza: Talián László - Nagy Gergő, Szücs Dávid, Tagai András, Herczku Alex, Sztankó Dávid (80' Ignéczi Martin), Pócsik Botond, Csörgő Raul, Zamostny Balázs (C), Banyoi Andrei, Sigér Ákos.

8' 1-0 (11-esből)

32' 2-0

65' 3-0

69' 4-0

75' Sztankó jobboldali szöglete érkezett tökéletesen középre , ahol Zamostny fejelt gyönyörűen a kapuba, 4-1.

87' 5-1

90' 6-1

Feczkó Tamás: - Sokkal erősebb csapattal játszottunk, mint a fiatal csapatunk .Ettől függetlenül könnyű gólokat ajándékoztunk, hatalmas egyéni hibákból. Ami fontos, hogy 90 percen keresztül fiataljaink testközelből tapasztalhatták meg , hogy fizikálisan és agresszivitásban is sokat kell fejlődniük. Sajnos a végére elfáradtunk, mely nem meglepetés, hiszen ellenfelünk szünetben sort cserélt.

A második meccsen az orosz Khabarovsk ellen lépett pályára a Szpari.

SKA KHABAROVSK - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 2-0 (1-0)

Nyíregyháza: Fejér Csongor Béla - Papucsek Barna, Paku Roland, Novák Csanád, Márkus Attila, Jánvári Gábor, Szabó Bálint, Kovács Ádám, Vass Patrik, Gresó Mátyás, Gengeliczki Gergő

8' 1-0

80' 2-0

Feczkó Tamás: - Ez a mérkőzés kiválóan szolgálta a bajnoki rajtra való felkészülésünket, hiszen egy nagyon dinamikus , jó futballt játszó ellenféllel találtuk magunkat szemben. A második félidőben mezőnyfölényben játszottunk , de mindkét kapufát eltaláló lövésünkből kifelé pattant a labda, míg ellenfelünk egy kontrából eldöntötte a mérkőzést .

Vissza