7-2-re győzött a Nyíregyháza Spartacus II. csapata Leveleken a hétvégén, és a Kótaj elleni 3-0-s siker után most is begyűjtötte a három pontot. 

- Minden tekintetben ellenfelünk fölé nőttünk. Sok helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen, bár a pálya talaja nehezítette a csapatok dolgát. Lőttünk két kapufát és kimaradt egy büntető is a hét találat mellett, így teljesen megérdemelt győzelmet arattunk - mondta Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II vezetőedzője. 

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az egyik leveleki futballista rosszul lett, mentőt kellett hozzá hívni.

A mérkőzésről annyit, hogy gyenge színvonal, megérdemelt vendég győzelem. A következő dolog: ami a facebookon megy itt a hercehurca a covid körül, a mai napon szerintem az első olyan eset, hogy a futballpályán rosszul lett egy futballistánk. Mentőt kellett hozzá hívni mert azt sem tudta, hogy merre van olyan rosszul volt és kiderült a mérkőzés után, hogy covidos. Az biztos, hogy mi a jövő héten nem fogunk futballozni, itt Leveleken az egyik felelős én vagyok azért, hogy ne történjen nagy baj. Azt, hogy a másik csapat, hogy fog reagálni azt majd ők eldöntik, de semmi nem ér egy emberéletnél többet, főleg amatőr szinten. Mondhat bárki bármit, egy 26 éves fiatal emberről van szó, akinek nincs krónikus betegsége, úgyhogy lehet bármit okoskodni bárkinek, most mi így döntünk szerintem. Itt az öltöző zárva lesz – több hétig - nyilatkozta Majláth Sándor, a levelekiek mestere a szabolcsfociinfo.hu-nak.

A leveleki játékosnak jobbulást kívánunk! A Nyíregyháza Spartacus minden szükséges előírást betart a járvány miatt, most is kiemelten figyel a klub a játékosokra és azokra a stábtagokra, akik közvetlen kontaktusba kerülhettek, így tesztelik őket. Remélhetőleg mindenkinél negatív lesz az eredmény! A csapat ezen a hétvégén a listavezető Kállósemjén vendégeként lép pályára.

Vissza