A 23. fordulót rendezték az U19-es II. osztályú bajnokságban. A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia együttese a Pécset fogadta. Bár mindkét félidőben több lehetősége is volt a Szparinak a gólszerzésre, végül egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, így 0-0 lett a végeredmény. 

Nyíregyháza Spartacus-BJLA - Pécs 0-0

Nyíregyháza: Kopasz - Kovács E, Fehér, Végső, Csáki, Kulcsár, Sárosi (Mácsik 46.), Vajda, Listván (Horváth 72.), Kovács N, Motkó (Bakó 81.)

edző: Révész Csaba

További utánpótlás eredmények: 

U17. II. osztály Békéscsaba - Nyíregyháza 0-1 - gólszerző: Starosta Dávid. Egy jó csapat ellen nyert idegenben a Spartacus! 

U16. II. osztály Békéscsaba - Nyíregyháza 0-3 - gólszerzők: Tangel László, Tagai András, Tóth Ákos. A Szpari folytatta jó sorozatát, és továbbra is veretlen tavasszal! 

U15. I. osztály, Nyíregyháza - Pécs 2-3 - gólszerzők: Nagy Noel, Szűcs Dávid. A Szpari az első félidőben két gólos hátrányba került melyet ledolgozott, de a hajrában a PMFC újra betalált.

U14.I.osztály, Nyíregyháza - Pécs 4-1 - gólszerzők: Vasváry Zoltán, Ferencz Bence, Major Marcell, Jakab Roland. A Szpari a szünetben már 3-0-ra vezetett, és magabiztosan győzött. 

Vissza