Debrecenben játszott az U14-es együttes, és az első félidőben bár voltak helyzetek, gól nem született. Fordulás után ismét a Szparinak szerezhetett volna gólt, de a kimaradt lehetőség után a hazaiak szereztek vezetést. 2-0 után Fekete Vince büntetőből szépített, de a három pontot végül a DVSC szerezte meg. 

DVSC-DLA - Nyíregyháza Spartacus-BJLA 3-1 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Szolár Dávid, Chrien Balázs (Szabó Levente), Spisák Bence, Forgó Tamás, Horváth Tamás (Szabó Bence), Kovalecz Soma, Fekete Vince, Garda Dominik (Szopkó Vince) Karácsony József (Konzili Máté),, Oláh Benjámin (Cseh Norbert), Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerző:Fekete Vince 75’ (büntető) 

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Jobban kezdett a Debrecen, az első 5-7 percben a bal oldalunkon tudtak mögénk kerülni, de belül jött a segítség, később pedig tudtuk stabilizálni a védekezést. A mérkőzés első nagy helyzetét mi tudtuk kialakítani, de nem sikerült értékesíteni. A folytatás küzdelmes játékot hozott, ellenfelünk mezőnyben többet birtokolta a labdát, de kapura nem volt veszélyes. A második félidő első nagy helyzete is a miénk volt, de nem tudtunk élni a lehetőséggel, és ahogyan ez lenni szokott, az ellenfél talált egy gólt. Lendületben maradt a Debrecen és megszerezte második találatát is. A fiúk küzdöttek és tizenegyesből a 75. percben Fekete Vince tudott szépíteni, de egy jól eltalált lövessél az ellenfél beállította a 3-1-es végeredményt. 

Vissza