Bár nem hozott gólt a Nyíregyháza Spartacus-Puskás Akadémia U14-es meccs, nem unatkozhattak a nézők. Több lehetősége is volt a Szparinak, ám nem sikerült kihasználni ezeket, a hajrában viszont Szondi Levente büntetőt fogott, így maradt a 0-0. 

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U14 - Puskás Akadémia FC 0-0

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente - Chrien Balázs, Forgó Tamás, Kovalecz Soma, Horváth Tamás, (Szabó Bence) Oláh Benjámin,(Konzili Máté Tibor), Czimer-Nyitrai Ádám Bálint, (Karácsony József), Fekete Vince, Garda Dominik, Spisák Bence, Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Nagyon izgalmas, eseményteli mérkőzésen vagyunk túl. Mind a két oldalon megvoltak a lehetőségek, de se mi, sem az ellenfél nem tudta ezeket kihasználni. Csapatunk tette a dolgát és ma is büszkék lehetnek magukra a srácok, ugyanis akaratból jelesre vizsgáztak. Nagyobb helyzeteket alakítottunk ki a mérkőzés folyamán. A hetvenedik percig mi álltunk közelebb a győzelemhez, de a végén büntetőt ítéltek a Puskás javára, ám nem tudtak élni a lehetőséggel, kapusunk bravúrosan védett, így örülünk az egy pontnak. 

Vissza