Megtelt a Kodály Zoltán Iskola hangversenyterme pénteken este. A Spartacus Torna Club második alkalommal tartotta meg Díjkiosztó Gáláját és Jótékonysági Bálját. Volt mit ünnepelni, hiszen a 2018-ban - a Révész Cégcsoport társadalmi szerepvállalásaként - létrehozott klubnál ma már 140 gyerek aerobikozik rendszeresen, és tavaly a versenyekről több éremmel tértek haza.

Számos egység ott volt a Magyar Kupa döntőjében, és volt amelyik meg is nyerte korcsoportját! Köszöntötték az est során a versenyzőket, edzőket, de azokat a kicsiket is, akik még óvodások, és pár hónapja kezdték el a sportágat.

A Nyíregyházán épített 1000 négyzetméteres edzőterem egyedülálló, olyan sporttalajjal rendelkezik, melyet a világbajnokságokon használnak. A Szpari "kishúga" folyamatosan gyarapszik, és 2020-ban is jó esély van arra, hogy érmeknek örülhetünk majd.

A díjkiosztó gála után szervezett jótékonysági bál teljes bevételét a fiatalok versenyeztetésére fordítják, de a bál célja az is volt, hogy a szülők jobban megismerhessék egymást.  

Vissza