Nem mintha Megyeri Gábor, Hinora Kristóf, Ötvös Bence, Dragóner Filip, Szabó Bence vagy éppen Pejovic Danilo idős lenne, de kifejezetten rutinosnak számítanak azok mellett a fiatalok mellett, akik pályára léptek a hétvégén a Szpari első csapatában. Kulcsár Hunor, Fehér Martin és Starosta Dávid is lehetőséget kapott az első meccsen, a Budaörs ellen pedig Végső Előd gólt is szerzett. 

- Örülök a fiataloknak, mind a két találkozón bemutatkoztak néhányan. Vannak akik még csak 17 évesek, tetszett a teljesítményük. Ami a két mérkőzést illeti, 90 percet akartam játszatni a játékosokkal. Az első meccs koncentrációjával nem voltam elégedett, mind védekezésben mind támadásban nagyobb figyelem kell. A második találkozón nekünk kellett volna megszereznünk a vezetést, de az utolsó passzok nem sikerültek, és ahogy lenni szokott, az ellenfél jutott előnyhöz. Sikerült fordítani, de a tempó helyenként még nem volt az igazi - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Jó hír, hogy Hornyák Marcell lába sokat javult, így a héten már ő is tréningezhet, Forró Gyula pedig már pályára is léphetett vasárnap. 

Vissza