A kánikula elmúlt, ideális időben, ideális pályán tréningezhetett csütörtökön a Nyíregyháza Spartacus kerete. A csapattal edzett a saját nevelésű Smied Balázs is, aki az U16-os csapat tagja. Most belekóstolhatott, milyen a felnőttekkel együtt készülni. Ez is jelzi, hogy a szakmai stáb számít a fiatalokra, és szeretne nekik lehetőséget adni az első csapat edzésein is. 

A Szparival készül továbbra is Sinanovic Sinan. A támadó rövidesen visszatérhet Nyíregyházára, napokon belül aláírhatják a szerződést a felek. A fiatal, saját nevelésű Kovács Norbertet sem kell motiválni a tréningeken. Az idei bajnokságban megszerezte első felnőtt NB-II-es gólját Budaörsön, és szeretné további találatokkal segíteni a csapatot. 

- Nagyon jó érzés volt, egy pillanatra fel sem fogtam, hogy bement a labda a lövésem után. Amikor elrúgtam a labdát, láttam, hogy jó irányba megy, gólt szerezni pedig fantasztikus érzés volt. A Dorog ellen is szerettem volna eredményes lenni, kétszer közel is álltam ehhez, de nem sikerült. Most a Békéscsaba érkezik, és szeretnénk javítani az elmúlt két vereség után. Mindenképp felszabadultabban kell futballoznunk, legutóbb Soroksáron nagyon görcsös volt a játék. A vezetésünk után túlzottan visszahúzódtunk, és bár a második félidőben már voltak helyzeteink, nem sikerült a pontszerzés - mondta Kovács Norbert. 

Nem a támadó lesz az egyedüli fiatal a hétvégén a Városi Stadion gyepén. A Szpari legfiatalabb korosztályának játékosai kísérik majd pályára az együtteseket, és a szünetben egy kis meccset is játszanak a center pályán. A vasárnapi mérkőzés 17.30-kor kezdődik. 

Vissza