Az elmúlt héten diagnosztikai mérésen vettek részt a Nyíregyháza Spartacus játékosai, és az első eredmények azt mutatták, fizikálisan rendben az együttes. Vasárnap fejben is minden rendben volt, és jó játékkal győzött a Szpari a Békéscsaba ellen. Jól működött a csapatjáték, és megfelelő döntéseket hoztak a játékosok. A csapatmunka mellett több remek egyéni teljesítmény is volt. Pekár László gólján kívül két gólpasszal is hozzájárult a sikerhez. Jelenleg 5 találat és 12 gólpassz szerepel a neve mellett. A Békéscsaba elleni találata előtt becsapta védőjét - egy mondattal. 

- Csak annyit kiáltottam, hogy "Jó a kapus", aki azt hitte, a hálóőr szólt, és hazatette a labdát, ami így hozzám került. Örülök a győzelemnek, jól játszottunk és már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de akkor még kimaradtak a helyzetek. Szerencsére a második játékrész elején gyorsan sikerült növelni a különbséget, és végig kézben tartottuk a találkozót. Sokat számított, hogy gyorsan vezetést szereztünk, mely megnyugtatott minket - mondta Pekár László. 

Az első gólt Kártik Bálint lőtte, aki úgy tűnik, a fontos gólok szerzője. Van amikor a hajrában talál be, most pedig az alaphangot adta meg. 

- Sikerült felvinni a pályára azt amit egész héten gyakoroltunk, és ezúttal kijött a lépés. A második gól nagyon jókor jött, és örülök hogy nyertünk. Nekem is önbizalmat adott, hogy sikerült betalálni, és bár a fő feladatom a védekezés, azért ha van rá lehetőség a támadásokba is szeretek bekapcsolódni, és kicsit feljebb lépni - mondta Kártik Bálint.  

Vissza