A Gyirmót FC Győr ellen lép pályára vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. A mérkőzésre névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba. A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát. A szurkolók az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérik a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot vigyék magukkal a mérkőzésre. Az internetes és jegyirodás jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya! Kérik a szurkolókat, amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket. 

Jegyvásárlási lehetőségek: 
Interneten keresztül: http://meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a Ticket Express jegyirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/).

A  pénztárak nyitása a mérkőzés előtt 1 órával történik.

Jegyárak: 
Felnőtt: 1000 Ft
Diák, nyugdíjas 500 Ft
Gyermek 6 éves korig: 5 Ft

Vendég szektor: 1000 Ft 

Kérik a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (szurkoló kártya, személyi igazolvány, útlevél, stb.). A jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.
Kérik, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, vigyék magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Vissza