Az első perctől irányította a találkozót a Szpari, de a 45. percig kellett várni az első gólra, ekkor Tóth Ákos beadását Tangel László ollózva rúgta a kapu bal felső sarkába. A második félidő elején megduplázta előnyét a Nyíregyháza, Barta Gábor élesen lőtte be a labdát középre, Tóth Ákos pedig közelről bepofozta a kapuba, 0-2. Az 56. percben Tóthot szabálytalanul tudták csak megállítani a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt Tangel magabiztosan értékesítette, majd jött a negyedik, amikor Gönczör Róbert passza után Tóth Ákos a bal oldalról befelé csinált egy cselt, és jobbal a kapu bal felső sarkába csavarta a labdát. 0-4. A 69.percben Jócsák Dávid indította a jobbösszekötő helyén kiugró Hunyadi Bencét, aki egy csellel becsapta a rátámadó védőjét és kilőtte a hosszú sarkot. 0-5. A végén ugyan szépített a Grosics, de így is magabiztosan nyert a Spartacus. 

Grosics U17 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17  1-5  (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints(Nagy 87’) – Gönczör, Herczku, Szabó M., Tőkés – Gyüre (Majdanics 73’), Szabó B., Jócsák (Batta 87’)- Barta (Hunyadi 65’), Tóth (Torkos 73’), Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Tangel (2), Tóth (2), Hunyadi

Szatke Zoltán vezetőedző: - Teljesen visszaállt az ellenfél a saját térfelére, csak a védekezésre koncentráltak, és abból próbáltak gyors kontrákat vezetni a veszélyes támadójuk révén. Fokozatosan őröltük fel őket, és ahogy telt az idő, úgy váltunk egyre magabiztosabbá, lett meggyőzőbb a játékunk még akkor is, ha az utolsó húsz percben már érhetetlenül egy kicsit kiengedtünk.

Vissza