A 6. fordulót rendezték a Magyar Kupában, a Szpari most kapcsolódott be a sorozatba. Iváncsán az elmúlt napokban alaposan elázott a pálya, de szépen rendbe hozták, viszont mély volt a talaj. 

Iváncsa - Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-2)

Iváncsa

Jv: Horváth Máté ( Kepe, Kulcsár)

Iváncsa: Késmárky - Aradi, Fodor, Balogh, Imrik, Facskó, Pribék, Berényi, Márki, Majláth, Nagy

vezetőedző: Masinka László

Nyíregyháza: Perger - Ötvös, Ur (Ács a szünetben), Farkas, Barna, Tamási, Holdampf, Heffler(Dragóner 60.p), Rezes(Harsányi 57.p), Szécsi, Pölöskey

vezetőedző: Mátyus János 

Jól kezdődött a mérkőzés, már a 3. percben vezetést szerzett a Szpari. Tamási Zsolt adott jó labdát Heffler Norbertnek, aki a jobb oldalról a kapuba lőtt, 0-1. A 7. percben tovább nőtt az előny, Heffler szöglete után Ötvös Bence fejelt közelről a kapuba, 0-2. Továbbra is fölényben játszott a Nyíregyháza, és a két gyors gól után nyugodtan futballozhatott. Több pontrúgást is kiharcolt a Szpari, a 20. percben egy szöglet után Szécsi lőtt két csel után, de fogta a labdát a kapus. 

Több jó egyéni teljesítmény is volt az első félórában, irányította a játékot a Spartacus. Szécsi előtt adódott lehetőség Pölöskey labdáját követően, egy pörgetés után nem sok hiányzott a harmadik gólhoz. A másik oldalon Márki próbált lecsapni egy hazatett labdára, de Perger bátran kivetődött. Nem sokkal később ismét Perger védett, a kapufát is érintve pattant ki a labda.  A hajrában ismét Szécsi előtt adódott lehetőség, de kimaradt a helyzet, majd egy szabadrúgást fogott Késmárky. Az első félidőben magabiztosan futballozott a Szpari, de a hazaik nem adták fel és kulturáltan játszottak. A szünetben a Nyíregyháza vezetett. Fordulás után sem változott sokat a helyzet, a hazai térfélen pattogott a labda, és növelte is előnyét a csapat. Egy Heffler-Ötvös játék végén Rezes László kapta meg a labdát, aki a bal oldalról a kapuba lőtt, 0-3. Mátyus János több poszton is cserélt, Ács és Harsányi is bejött, majd Dragóner is pályára lépett. A 60. percben egy szöglet után Pölöskey érkezett középen, de a kapufát találta el. Tovább támadott a Szpari, de a hazaiak lelkesen védekeztek. Egy Szécsi-Dragóner-Harsányi akció végén utóbbi lőtt közelről, de ő is a kapufát találta el. Majd Harsányi beadása után Pölöskey került nagy helyzetbe, de kimaradt a lehetőség. Több gól nem esett, a Nyíregyháza Spartacus magabiztosan jutott tovább a Magyar Kupában.  

Vissza