Az elmúlt héten a válogatott meccsei miatt nem rendeztek bajnoki fordulót, és jól is jött a szünet a Szparinak, mert több sérült játékos felépülhetett. Rájuk is számíthat a szakmai stáb a hétvégi Soroksár elleni meccsen. 

- Jó szellemiségben dolgoztak a héten a játékosok, Rezes László és Pekár László sérülése is rendbe jött, teljes értékű munkát végezhettek. Gulyás Máté, Gyurján Bence és Nagy Tamás – akik komoly sérülést szenvedtek korábban – kivételével mindenkire számíthatok a Soroksár ellen. Nem lehet más célunk, mint a három pont itthon tartása. Hozzánk hasonlóan a Soroksár is régen győzött, bízom abban, hogy azt a mentalitást visszük ki a pályára a hétvégén amit a legutóbbi edzéseken tapasztaltam, és akkor nem lehet problémánk. Fontos lesz, hogy stabilan védekezzünk, az elmúlt találkozókon mindig kaptunk gólt, ezt kell kiküszöbölni, a támadó szekcióban vannak olyan játékosaink, akik eldönthetik a mérkőzést. Mindent megteszünk a győzelem érdekében  – mondta Lengyel Roland vezetőedző.

Jova Levente futballozott Soroksáron, és sok játékossal ma is jó viszonyban van. A kapus sérülése rendbe jött, így ő is pályára léphet. 

- Védtem Soroksáron, jól éreztem magam és jó szívvel gondolok vissza a vezetőkre, szurkolókra. Lipcsei Péter vezetőedzővel is jó viszonyban vagyok, valamint sok labdarúgót ismerek, de a hétvégén ellenfelek leszünk, és szeretnénk borsot törni az orruk alá. A keretük erős, olyan futballistáik vannak akik szerepeltek az élvonalban. Nehéz mérkőzés lesz, egy játszó csapat érkezik hozzánk akik nem csak ívelgetnek, hanem próbálnak focizni is. Ahogy ismerem őket ők is nyerni jönnek, számunkra pedig nem is lehet más a cél  - mondta Jova Levente kapus.

A vasárnapi bajnoki 13 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Vissza